Iskolai gyermekfelügyelet

Kedves Szülők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy megjelent a Kormány 111/2021. (III. 6.) Korm. rendelete a védelmi intézkedések ideiglenes szigorítása idején a gyermekfelügyeletről, amely - az előzőleg megjelent EMMI határozattal ellentétben - rendelkezik a szülő, törvényes képviselő kérelmére a gyermekek, tanulók napközbeni felügyeletének megszervezéséről.

Az iskolában a bevezetett tantermen kívüli, digitális munkarend időtartama alatt a szülő kérelmére az intézményvezető gondoskodik a tanulók napközbeni felügyeletének megszervezéséről. A Kormány – tudva, hogy a szülők számára a koronavírus-világjárvány harmadik hulláma elleni védekezés érdekében elrendelt rendkívüli óvodai szünet és az általános iskolák tantermen kívüli, digitális munkarendre történő átállása  többlet  erőfeszítést,  újabb  megoldandó  feladatokat  jelent,  ugyanakkor  tekintettel  arra, hogy a járvány az oktatási intézményekben is terjed – felkéri a szülőket, hogy a gyermekfelügyeletet  csak a legszükségesebb esetben – különösen munkavégzés, védekezésben való részvétel – vegyék igénybe.

Kérjük Önöket, hogy a fentieket mérlegelve jelezzék gyermekük osztályfőnökének, illetve iskolánk e-mail címén (info@szivarvanyegymi.hu) 2021. március 8. 8 óráig  hogy kérnek-e gyermekük részére ügyeletet.

Felhívjuk figyelmüket, hogy felügyeletet - a rendeletben foglaltaknak megfelelően - csak nagyon indokolt esetben kérjenek gyermekük részére (ügyeletet intézményünkben 8.00-tól 16.00-ig biztosítunk).

Üdvözlettel

Horváth Piroska

intézményvezető

Pályázatok

Örökös Boldog Iskola
Örökös ökoiskola
Erzsébettábor
Okosan a pénzzel!
Oktatási Hivatal Bázis Intézménye