Rendkívüli felvételi eljárás 2023/2024.

Tisztelt Szülők!

Tájékoztatom Önöket, hogy 2023. május 08-tól – augusztus 31-ig  RENDKÍVÜLI FELVÉTELI ELJÁRÁS keretében a kertészet és parképítés ágazaton Parkgondozó  részszakképesítés megszerzésére még  4 főnek tudunk helyet biztosítani.

A készségfejlesztő iskolán a középsúlyos értelmi fogyatékos tanulók számára szintén még 4  főnek tudunk helyett biztosítani. 

„A felvételt hirdető középfokú iskola az egyeztetett felvételi jegyzék alapján, 2023. április 30-ig megküldi a felvételről vagy az elutasításról szóló értesítést a jelentkezőnek (szülőnek), továbbá az általános iskolának. Az iskola által meghozott döntés ellen jogorvoslattal lehet élni, melyet az érintett középfokú iskola fenntartójához kell benyújtani. Amennyiben a tanuló nem nyer felvételt, vagy felvételt nyer, de nem kíván beiratkozni a számára felvételt biztosító iskolába, úgy a rendkívüli felvételi eljárás során – egyénileg, közvetlenül az általa választott középfokú iskolában való jelentkezéssel, egyeztetéssel kérheti felvételét bármely olyan középfokú iskolába, amelynek az általános felvételi eljárás lezárulása után maradtak üres férőhelyei. A tanköteles korú tanulóknak az esetlegesen sikertelen felvételi eljárás ellenére is kötelező az iskolaválasztás.”

Jelentkezésüket benyújthatják intézményünk Kréta felületén, vagy az elektronikus/postai levelezési címén (8800 Nagykanizsa, Rózsa u. 9. email: info@szivarvanyegymi.hu)

Kérjük, hogy a jelentkezési lap mellé a tanuló érvényes szakértői véleményét is szíveskedjen csatolni.

További bármilyen kérdés esetén, kérjük, forduljanak hozzánk bizalommal!

 

Horváth Piroska

igazgató

Pályázatok

Oktatási Hivatal Bázis Intézménye
Örökös Boldog Iskola
Örökös ökoiskola
Erzsébettábor
Okosan a pénzzel!