Rendkívüli tájékoztatás

Tisztelt Szülők!

 

A Kormány döntése értelmében az óvodák, valamint az általános iskolák 1-4. évfolyamainak jelenléti neveléshez-oktatáshoz történő óvatos és fokozatos visszatérésével elkezdődik a köznevelési intézmények újraindítása (intézményünkben velük együtt a fejlesztő nevelés-oktatásban és az autista csoportban).

Intézményünk óvodai csoportjában elrendelt rendkívüli szünet 2021. április 19-ével megszűnik, ettől a naptól kezdve tehát az óvodai nevelés ismét jelenléti formában zajlik.

Ismételten szeretnénk felhívni figyelmüket az alábbiakra:

  • A nevelési-oktatási intézményeket kizárólag egészséges, tüneteket nem mutató gyermek, tanuló látogathatja.
  • Az intézménybe lépéskor továbbra is szükség van a kötelező testhőmérséklet-mérésre!
  • Az a gyermek, tanuló aki bármilyen betegség miatt otthon maradt, a háziorvos, a kezelőorvos igazolásával mehet újra az intézménybe.
  • Hatósági házi karantén esetén a járványügyi hatóság által kiadott, a járványügyi megfigyelést feloldó határozatot szükséges bemutatni.

Kérjük, hogy amennyiben tudják, hogy gyermekük hiányozni fog -nem betegség miatt-, azt előre jelezzék az osztályfőnöknek.

Az általános iskolák 5-8. évfolyamos illetve a szakiskolás tanulóink számára 2021. május 10-ig továbbra is marad a tantermen kívüli digitális oktatás az eddigieknek megfelelően. Az 5-8. osztályosok számára a szülő kérelmére intézményünk  tanulófelügyeletet és étkezést biztosít igény szerint.

A veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések, járványügyi szabályok továbbra is érvényben vannak, így a kialakult rendszerben, azok felelősségteljes betartásával történik a tanulók fogadása. 

Kérem Önöket, hogy folyamatosan figyeljék honlapunkat, illetve a KRÉTA rendszert az aktuális információkért!

 

Köszönöm eddigi türelmüket, megértésüket és együttműködésüket! Mindenkinek jó egészséget kívánok!

 

Tisztelettel:

 

Horváth Piroska

intézményvezető

Pályázatok

Okosan a pénzzel!
Oktatási Hivatal Bázis Intézménye
Örökös ökoiskola
Erzsébettábor
Örökös Boldog Iskola