Tájékoztató intézményi étkeztetéssel kapcsolatban

Kedves Diákjaink, Kedves Szülők!


A 2020/2021-es tanév iskolai étkeztetésének megszervezéséhez szükség van az igények felmérésére, az Önök együttműködésére.

Városunk honlapjáról minden információ elérhető, kérem, kattintsanak ide: https://nagykanizsa.hu/megtekintes/lap/2434

Tekintettel a koronavírus-járvány miatt elrendelt veszélyhelyzetre, valamint az oktatási intézményeknél fennálló iskolalátogatási tilalomra, a hiánytalanul kitöltött étkezés igénylés nyomtatványokat és a kedvezményes étkezés igénybevételéhez szükséges nyilatkozatot és igazolásokat kérjük az etkeztetes@nagykanizsa.hu e-mail címre elküldeni 2020. június 15-ig.

A nyomtatványok letölthetőek a www.nagykanizsa.hu honlapról A város élete/ Közétkeztetés menüpontból.

Segítségként intézményünk honlapján is közzétesszük a nyomtatványokat, ezzel is segítjük az étkezés gördülékeny megrendelését.

Amennyiben elektronikus ügyintézésre nincs lehetőségük, a nyomtatványok személyesen átvehetők a Nagykanizsa, Fő út 8. (Bazár-udvar) alatti irodában. 

Felhívom figyelmüket, hogy a csoportos beszedési megbízásnál az étkezési ügyintézőtől (Nagykanizsa, Fő u. 8. szám alatti iroda -Bazárudvar) azonosító számot kell kérni a „Felhatalmazás csoportos beszedési megbízás teljesítésére” nyomtatványra, melyet kitöltés után a felhatalmazónak a számlavezető bankkal kell aláíratni. A bank elfogadását követően a megbízás másolatát / a bank által adott igazolást az étkezési csoporthoz kell eljuttatni.

Természetesen akinek már van működő megbízása és nem vonta vissza a bankban a megbízását nem kell újat kitöltetni. 

A 2020/2021-es tanév szeptember hónapra szóló számlái augusztusban postai/elektronikus úton megküldésre kerülnek az étkezési típus igénylés nyomtatványon megadott címre/e-mail címre.

Kérjük, hogy a számla kiegyenlítéséről 2020. augusztus 20-ig gondoskodni szíveskedjenek.

 

Köszönjük segítő közreműködésüket!

 

Iskolavezetés

 

 

Pályázatok

Okosan a pénzzel!
Örökös Boldog Iskola
Örökös ökoiskola
Erzsébettábor
Oktatási Hivatal Bázis Intézménye